Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Belmont Boomerang

 

~ Bona on virtuaalihevonen~

©EquineStockImagery, deviantART

Virallinen nimi Belmont Boomerang
Kutsumanimi Bona
Rotu & sukupuoli Paint, tamma
Rekisterinumero VH13-052-0070
Väri ja merkit Rautiaankirjava, frame overo
Säkäkorkeus 156 cm

Syntymäpäivä

16.08.2013/ Varl

Koulutustaso -
Painotus Western
Omistaja Suska, VRL-10235
Kasvattaja
Olivia (VRL-08534), Belmont Ranch

Luonteenkuvaus

Tunnetusti Bona on saanut itsepäisen muulin maineen ja luonteen. Tätä tammaa on hyvin vaikea miellyttää, sillä on niin tarkka maku ja mieli kaikissa asioissa. Hyvin mielenkiintoinen persoona! Edes syötävä ei välttämättä saa sitä nyörtymään ja tulemaan esimerkiksi ihmisen luokse. Bona on epävarma ja siksi sen näkee hyvinkin monesti korvat luimussa. Ei ole luottavainen ihmisiä kohtaan, vaan näiden tulee ansaita luottamus. Mutta kun tamman saa rentoutumaan ja tuntemaan olonsa turvalliseksi - avautuu ihan uudenlainen utelias neiti. Silloin jopa herkut maistuvat. Vaikka kotioloissa ei olekkaan ollut mitään vikaa, joillekkin hevosille vain muodostuu hieman epäileväisempi suhde ihmisiin. Mutta Bonaakin oppii arvostamaan ihan uudella tavalla, kun se vaikka tulee itse luokse.

Riippuen ihan siitä, minkalainen olotila tammalla on, niin sillälailla se käyttäytyy. Jos se on stressaantunut - voi odottaa stressaantuneen ja ahdistuneen eläimen käyttäytymistä. Muulloin kun se on rentoutunut, on tamma ihan rauhassa ja tutkiskelee taskujasi innostuneena. Muihin hevosiin se ei paljoa kiinnitä huomiota, paitsi kotopuolen tuttuun Tender Mistiin. Sen kanssa se on kuin paita ja peppu ja ihan syystä. Bona on ehkä se vähän suojelaisempi osapuoli ja Tesha se villimpi ja rohkeampi. Yhdessä tämä parivaljakko on ihana.

Ratsuna Bona on vielä epävarma ja kyseenalaistaa paljon ratsastajan apuja. Ei ole helpoimmasta päästä ja sen voi jo arvatakkin etukäteen. Tammalla on mukavat, terhakkaat liikkeet ja kun sen saa ns. "toimimaan", se menee kyllä hyvin! Bonassa on tulisuutta ja ketteryyttä, että siitä voi hyvinkin tulla barrel racingiin tai pole bendingiin ratsu. Ratsastajalla ja hevosen suhteella on paljonkin väliä, että miten tämä nuori tamma kuuntelee ja tottelee. Kun saa itseluottamusta ja kokemusta, tästä tytöstä tulee varmasti oivallinen ja upea hevonen, vaikka sitä se jo onkin.  :)

 

Sukutaulu - 1-polvinen

I. October Wind E. Black`s Volcano
II. Ocean Crest EI. Black`s Earthquake
IE. Ultimate Depht EE. Grafited Red

 

Ikääntyminen

Tulee myöhemmin. VARL- ei toiminnasa.  

 

Jälkeläiset

Ei jälkeläisiä.

 

Kilpailukalenteri

Päivämäärä Paikka Laji Luokka Sijoitus
         
         
         
         
         
         
         
         
         

 

©2019 Agcenna - suntuubi.com